​​​​​​​​

Huolto

​​​​​​​​​​Varaa huolto

​​SEAT-huoltomme palvelee sinua Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Huollon varauspalveluumme pääset tästä tästä.​​

Voit myös varata ajan soittamalla:

Pori 02-6307 343
arkisin 8-16.30

Seinäjoki 06-4185 111​
arkisin 7.30-20, lauantaisin 9-14

Vaasa 06-3156 301​
arkisin 8-18  

Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa autosi huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia SEAT-alkuperäisosia, -huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia täsmällisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Työsuorituksissa alati jatkokoulutettavalla henkilökunnallamme on ilo hyödyntää alan viimeisintä tekniikkaa. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulevaisuus on hyvissä käsissä ja yhä edessä olevien kilometrien määrä on maksimoitu. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Voit varata autollesi huollon verkkosivujemme kautta. Huoltoneuvojamme opastavat halutessasi sinua paikan päällä ja kartoittavat yhdessä kanssasi ajoneuvosi huoltotarpeet. Saat meiltä myös edullisesti huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton, jolloin omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä. Voit tiedustella sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä. 

Ja jos ajoneuvosi matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava Liikkumisturvamme on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten. Lisätietoja siitä löydät kohdasta Liikkumisturva.​​